Καλώς ήρθατε στο CURA Caring Homes.

Καλώς ήρθατε στο CURA Caring Homes.

Ως Διοικητικός Διευθυντής των εγκαταστάσεων, είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής φροντίδας και των υπηρεσιών.

Η αποστολή μας βασίζεται στη φιλοσοφία του ότι είμαστε εδώ, για να παρέχουμε ένα σπίτι και μια εκτενή οικογένεια σε εκείνους που φροντίζουμε.

Μόλις υποδεχτούμε εσάς και την οικογένειά σας, θα απολαύσετε την εξαιρετική ποιότητα των επίπλων και τον ενημερωμένο εξοπλισμό για κάθε δωμάτιο ενοίκων. μπάνιο και δωμάτια ντουζιέρας, χώρος υποδοχής, χώροι ψυχαγωγίας και τραπεζαρίες για τους ενοίκους, γυμναστήριο και το κέντρο αποκατάστασης. Σκοπεύουμε να αξιοποιούμε προοδευτικούς τρόπους φιλοξενίας και φροντίδας για τους ενοίκους που φροντίζουμε.

Προσπαθούμε με πάθος και αξιοπρεπώς να βοηθούμε τους πελάτες μας, ανάλογα με την ηλικία τους. Για μας, αυτό σημαίνει να βοηθούμε τους πελάτες μας να ζουν όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητα και υγιεινά γίνεται. Αυτό το πραγματοποιούμε, κάνοντας μια διεξοδική αξιολόγηση, αναπτύσσοντας ένα εξατομικευμένο πλάνο δραστηριότητας και παρέχοντας επαγγελματική ενδοοικογενειακή φροντίδα. Οι υπηρεσίες μας παίρνουν το βάρος από τους ώμους της οικογένειας, έτσι ώστε να είναι βέβαιοι ότι οι αγαπημένοι τους έχουν τη φροντίδα που χρειάζονται.

Όλοι μας οι ένοικοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες, από το περπάτημα στους όμορφους κήπους μας μέχρι την κεραμική, τη ζωγραφική, την κηπουρική, το ράψιμο, ή απλά να απολαύσουν τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις που σχεδιάζουμε για αυτούς.

Εκτιμούμε κάθε έναν από τους πελάτες μας, καθώς και τις ανάγκες τους. Οι οικογένειές τους θα είναι στενά εμπλεκόμενες στις διαδικασίες, για να βεβαιωθούν ότι όλοι νιώθουν ασφαλείς και αξιοσέβαστοι.

Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατόν να συμβούν χωρίς το ευγενικό και συμπονετικό προσωπικό, που στρατολογούμε αυτή τη στιγμή.

Είναι προνόμιό μου να ηγούμαι αυτής της εξαιρετικής κοινότητας. Καλέστε μας ή επισκεφτείτε μας.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε.

S. M. Aldamoni

More news

Καλώς ήρθατε στο CURA Caring Homes.

Καλώς ήρθατε στο CURA Caring Homes. Ως Διοικητικός Διευθυντής των εγκαταστάσεων, είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής φροντίδας και των υπηρεσιών. Η αποστολή μας βασίζεται στη φιλοσοφία

Read More »

Υπηρεσία Αποκατάστασης νοσούντων από τον Κορωνοϊό (Covid-19)

Υπηρεσία Αποκατάστασης νοσούντων από τον Κορωνοϊό (Covid-19) Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας, η οποία στηρίζει όσους αναρρώνουν από τον Κορωνοϊό (Covid-19) στο σπίτι μέσω ενός κλινικού προγράμματος

Read More »
en_USEnglish